Nederlands

Familiepark Drievliet: dagje pretpark met het hele gezin

Familiepark Drievliet: dagje pretpark met het hele gezin
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Familiepark Drievliet biedt plezier voor het hele gezin! Dit kindvriendelijke pretpark is geschikt voor een bezoek met jongere kinderen en biedt veel toegankelijke attracties die voor de hele familie leuk zijn. Daarnaast is er ook gedacht aan oudere leeftijden, met diverse spannende thrillrides en achtbanen die volop sensatie bieden! In Drievliet ontdek je maar liefst 35 verschillende grote attracties; genoeg voor een hele dag vermaak in dit gezellige attractiepark!

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in Nederlandpretparken in België én attractieparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
Het park & de attracties
Familiepark Drievliet is een compact en overzichtelijk pretpark; attracties zijn dan ook nooit ver weg en je hoeft doorgaans ook niet lang te wachten in de wachtrij. Het attractie-aanbod is divers en biedt voor ieder wat wils, van de jongste bezoekertjes tot oudere kinderen en volwassenen.
Familie- en kinderattracties
De attracties van Familiepark Drievliet zijn voornamelijk attracties die geschikt zijn voor de hele familie, zoals de Tijdmachine, waarin je al fietsend zelf de hoogte bepaalt. Ontdek ook de Vliegende Vissen, de Watertoren Superglijbaan, Zweefmolen, Luchtballonnenrad en de rap ronddraaiende theekopjes van de Theeleut. Voor jongere kinderen zijn er bovendien volop speelmogelijkheden en kinderattracties, van de Sleepbootjes en de Vuurtoren tot de Springende Hondjes, treinbaan El Loco, hobbelpaardjescircuit Jolly Jumper en de Kakelcarrousel.
Achtbanen & thrillrides
Liefhebbers van spanning en avontuur genieten in Familiepark Drievliet van diverse thrillrides en achtbanen. Zo beleven kinderen hun eerste achtbaanritje in familie-achtbaan Twistrix, waarin je in draaiende uilen op avontuur gaat over de boerderij, en in de Dynamite Express maak je een razende rit door het wilde westen. Oudere kinderen en volwassenen kunnen ook kiezen voor een ritje in de Kopermijn, waarin je vanuit een 20 meter hoge mijnschacht een spectaculaire afdaling maakt. En wat dacht je van de Formule X? Hierin wordt je in 2 seconden van 0 naar 70km/u gelanceerd, om vervolgens door een grote looping en kurk te racen!
Eten en drinken in het park
Trek gekregen na al die avonturen en belevenissen? In Familiepark Drievliet kun je bij diverse kiosken en twee restaurants terecht voor een hapje en drankje. Geniet van verse belegde broodjes, uitsmijters, (fruit)salades, pannenkoeken, snack menu's en nog veel meer!

Voordelig uit eten in de buurt van Familiepark Drievliet

Wil je na je bezoek aan het park nog rustig nagenieten, onder het genot van een smakelijk diner? Kies voor een heerlijke afsluiter en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Familiepark Drievliet. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het attractiepark. Bekijk het aanbod en geniet van een fantastisch diner tegen een onverslaanbare prijs!
Met korting overnachten in de buurt van Drievliet
Moe van een goedgevulde dag vol met gave ervaringen? Via Social Deal overnacht je voordelig bij hotels in de buurt van Drievliet. Wil je een hotelovernachting met aanzienlijke korting scoren? Bekijk de hoteldeals in de omgeving van het park en profiteer van een scherp geprijsde overnachting.